aboutus

Shenzhen Coreshine Optoelectronics Co.,Ltd

Shenzhen Coreshine Optoelectronics Co.,Ltd Shenzhen Coreshine Optoelectronics Co.,Ltd Shenzhen Coreshine Optoelectronics Co.,Ltd Shenzhen Coreshine Optoelectronics Co.,Ltd Shenzhen Coreshine Optoelectronics Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Wereldwijd
Merken: CoreShine
Aantal werknemers: 200~500
Jaarlijkse omzet: 50 million-100 million
Opgericht Jaar: 2005
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

China Shenzhen Coreshine Optoelectronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0
 
Voor over de Opto-elektronicaco. van 10years Shenzhen Coreshine, is Ltd geleide verlichting bij het front van innovatie geweest.
Wij gebruiken de transformatieve bevoegdheid van geleid licht om mensen comfortabeler en productief-verstrekkend uitstekende kwaliteit geleid licht in openbare ruimten, professionele ruimten te maken, en thuis. Wij gebruiken geleid licht om mensen gelukkiger te maken voelen en het veilig-geleide licht dat onderhoudt, inspireert, en uniformen, maakt steden en meer leefbare de plaatsen, stelt tevreden en milieumensen dagelijkse behoeften. Coreshine neemt geleide verlichting voorbij verlichting met verbonden geleide aanstekende innovaties voor het huis, de de commerciële de kleinhandelsmilieu's, bureaus, industrieën, en meer.
Coreshine bereidde de ontwikkeling van hoogstaande, energy-efficient geleide verlichting de weg. Wij nemen nu geleide verlichting in een volledig digitale wereld die mensen, plaatsen, luminaires, en apparaten aansluit. Wij voorzien een dag, in de nabije toekomst, wanneer al onze luminaires en systeemapparaten digitaal en netwerk-klaar zullen zijn.
Na het het tewerkstellen concept „People-oriented, kwaliteit eerst, eerlijkheids primordiale en pragmatische innovatie“, wendt Coreshine het professionele talent van uitstekende kwaliteit, doelstellingen bij aan de markt, baseert zich op het high-tech, en probeert het beste om de beroeps, het hoge rendement en het uitstekende kwaliteitsproduct en de dienst voor klanten te leveren. Coreshine belt aantallen ervaren R&D-mensen op, begrijpt de LEIDENE ontwikkelende richting van verlichting, werkt de producten en de technieken volgens de markt bij, die de ontwikkeling van de LEIDENE verlichtingsindustrie de hele tijd leiden. Onze kostprijsboekhouding selecteert de hoogwaardige leveranciers volgens de verschillende behoeften van klanten en het efficiënte verkoopteam verleent de professionele en omzichtige dienst aan onze klanten.
Coreshine keurt de geavanceerde optische vereisten goed en maakt het product gerealiseerde automatisering te zijn. Behalve de faciliteiten van wereldklasse, kan ons krachtig R&D-team de OEM projectsteekproef binnen 7 dagen ook voltooien. Het grootste deel van onze producten hebben de certificatie van Ce, van UL, en GS-overgegaan, die goed in de binnenlandse markt worden verkocht. Bovendien, zij worden ook uitgevoerd naar de V.S., het UK, Korea, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Turkije, Zuidoost-Azië, Australië, Afrika, enz., en winnen verenigbare goede evaluatie van of binnenlands of in het buitenland klanten.
In een tijd wanneer bloeiend en prachtig, me op de toekomst met volledig vertrouwen verheug. Nu, zijn wij in het stadium van het snelle groeien en het ernaar streven om zich tot een internationale LEIDENE verlichtingsreus in 2 jaar te ontwikkelen. Hier, nodigen wij onze vrienden, oude en nieuwe klanten uit om een briljante toekomst samen tot stand te brengen!

Geschiedenis

China Shenzhen Coreshine Optoelectronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Dienst

  • Wij zullen antwoorden op de levertijd binnen 24 uren na het ontvangen van de bevestiging van de klant van elke orde.
  • Neem foto's van de goederen tijdens productie en verzend hen naar klanten.
  • Neem beelden van goederen na verpakking en etikettering en verzend hen naar klanten.
  • Neem foto's van goederen die vóór verzending laden, en schik de inklaringsinformatie van goederen en verzend hen naar de klanten. 5.We zal de logistiekinformatie volgen en zal het aan de klant op elk ogenblik bijwerken als de goederen door uitdrukkelijk worden geleverd.
  • Wij zullen de klant eraan herinneren om de inklaringsdocumenten voor de goederen voor te bereiden alvorens zij bij de haven aankomen.

Ons Team

China Shenzhen Coreshine Optoelectronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Wij hebben sterk, energiek, en professioneel team, zullen wij altijd bereid zijn om u met efficiënte steun te dienen. Wij zijn niet alleen de persoon die de diensten voor u maar ons volledig CoreShine-team verleent.

Lighting Fairs

China Shenzhen Coreshine Optoelectronics Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

In het verleden de 10 jaar, heeft CoreShine aan diverse belangrijke verlichtingstentoonstellingen die over de hele wereld deelgenomen maar omvatten beperkt niet tot L+B Messe Frankfurt, NACS TOON, Euroshop-Markt, LFI, de Verlichtingsmarkten van Japan, de Verlichtingsmarkten van Guangzhou & van Hongkong (zowel de Lente als Autumn Edition).

Contactgegevens